Pocoyo Játékok: Valentína, a belevaló birkózó | Rio Olimpia 2016

Pocoyo Játékok: Valentína, a belevaló birkózó | Rio Olimpia 2016

Mindjárt kezdődnek a Pocoyo Játékok! Elly Valentínával birkózik, de nagyon óvatosnak kell lennie. A látszat néha csal és a legkisebbek bizonyulnak a legerősebbnek… Háromszoros hurrá Valentínának! Ti szeretitek a boxot és a birkózást?

Keresd a Pocoyo termékeket a KEDDshop-ban!
https://goo.gl/Szt7LM

Kezdődjenek tehát a Pocoyo Játékok! Pocoyo, Pato és Elly is csatlakoznak az év legfontosabb sporteseményéhez, a 2016-os nyári olimpiai játékokhoz Rio de Janeiróban. Iratkozzatok fel a magyar Pocoyo csatornára, hogy Ti is megismerjétek az olimpia szellemiségét! Az olimpiai láng meggyújtásától a díjátadó ünnepségekig legyetek részesei az idei játékoknak Rióban és tanuljatok minél többet a különböző sportágakról!

Pocoyo, a gyermekek nagy kedvence, egy mindenre kíváncsi kisfiú. Elválaszthatatlan barátai: Elly, az elefántlány, Pato a kacsafiú, Loula a kiskutya és még sokan mások.

Pocoyo világában a legkisebbek játékos formában ismerkedhetnek meg az őket körülvevő mindennapi dolgokkal, színekkel, számokkal. A sodró lendületű, szórakoztató sorozat nézői olyan alapértékekkel találkoznak, mint a tolerancia, tisztelet, szeretet, hűség és barátság.

Hivatalos Pocoyo csatorna:
https://www.youtube.com/PocoyoMagyar

Iratkozz fel csatornánkra, hogy mindig értesülj az új epizódokról!
https://www.youtube.com/user/keddanimation

Nézz szét a KEDDshop kínálatában:
http://www.keddshop.hu

Pocoyo nemzetközi weboldal:
http://www.pocoyo.com/en